+38 (067) 968 56 81

BIA 50115

Артикул: BIA 50115

Ø (mm):

 5

L (mm):

 11.5

d (mm):

 4.2

Імплантат ASPER - принципово новий концепт для сучасної дентальної імплантації від українського виробника ТМ Bauer's Implants. Створюючи цю модель, вдалося узагальнити дослідницькі висновки фахівців із Швейцарії, Німеччини, України, що і стали підгрунтям для появи імплантата ASPER. У новій модифікації поєднано ряд унікальних параметрів, які не лише суттєво прискорюють остеоінтеграцію, стимулюють кісткову регенерацію, а й роблять результат лікування у більшості клінічних ситуацій більш прогнозованим.

Щоб дізнатися вартість авторизуйтесь на сайті або зв'яжіться з нашим менеджером

Унікальне внутрішнє конічне з'єднання CROSSLOCK, із кутом нахилу 15° запобігає прокручуванню компонентів, послабленню гвинта та забезпечує надійну довготривалу стабільність та оптимізований розподіл навантаження. А завдяки конусному дизайну тіла імплантата та глибоким характерним граням різьблення вдалося досягти збільшення площі контакту імплантата з кісткою, а отже, і високого рівня первинної стабільності.

ASPER виготовлений із гіпоалергенного титану Grade 4 Nano - матеріалу, що за результатами механічних випробувань показав більш високий рівень міцності у порівнянні з титаном 4-го класу та не має жодних альтернативних домішок у своєму складі. Виражена остекондуктивність та механічна міцність матеріалу доповнюються параметрами покриття SLA Pro. Це оптимальна мікротекстура поверхні, завдяки якій вона набуває ідеальної топографії для прикріплення клітин, а отже створює умови для повноцінного та успішного процесу остеоінтеграції.

Імплантат ASPER, як і інші вироби від ТМ Bauer's Implants, має довічну гарантію та захищений персональним ідентифікаційним кодом та захисним маркуванням. Функціональна стабільність та безпечність виробів ТМ Bauer's Implants підтверджені відповідністю міжнародному стандарту ISO 14801 «Dentistry - Implants - Dynamic fatigue test for endosseous dental implants».

Усі імплантати комплектуються гвинтом-заглушкою.

В асортименті компанії з самого початку закладені розміри імплантатів, які можуть закрити більшість клінічних випадків. Конструкторами і клініцистами був проведено детальний аналіз необхідних форм, діаметрів і довжин, внаслідок чого ми можемо стверджувати, що використовуючи імплантати Bauer's Implants, можна легко досягти максимально прогнозованих позитивних результатів при реабілітації пацієнтів.

Гарантія

Компанія Bauer's Implants надає довічну гарантію на власні імплантати. З впевненістю можемо сказати, що ми на 100% впевнені в нашій продукції завдяки високотехнологічному виробництву, багатоетапному контролю якості і власним клінічним досліджень.

Оплата

Готівкова, Google Pay, Картою онлайн, Оплата через Masterpass, Безготівковий для юридичних осіб, Безготівковий для фізичних осіб, PrivatPay

Спосіб доставки
Вартість
Новая почта
100 грн
Інші розміри

Ø (mm)

5

L (mm)

8.5

d (mm)

4.2

Ø (mm)

5

L (mm)

10

d (mm)

4.2

Ø (mm)

5

L (mm)

13

d (mm)

4.2

Заявка успішно відправлена!

Наші менеджери зв'яжуться з вами найближчим часом

Отримати консультацію фахівця

Залиште заявку і наші фахівці зв'яжуться з вами в
протягом години

Україна (+380)

Қазақстан (+7)